Tast selv kode til SKAT

Tast selv koden fra SKAT forsvinder i 2016

Tast selv koder til SKAT forsvinder slut 2016

Jeg har netop været til informationsmøde for vejledere hos SKAT hvor vi bl.a. altid gennemgår tast selv og de muligheder der er.

Tast selv koden. Altså den hvor du i skat taster dit cvr nummer og en kode forsvinder med udgangen af 2016. Det er ofte den der er udleveret til bl.a. revisorer og bogholdere.

Derfor vil jeg anbefale at alle kommer i gang med processen at få oprettet medarbejdersignaturer til f.eks bogholdere som mig eller give revisor/rådgiveradgang til bogholdere og revisorer.

Når jeg ikke lige nævner at få lavet en virksomhedssignatur er det fordi den bør du for længst have fået da du bl.a. bruger den til at læse din digitale post fra det offentlige.

Jeg ved af erfaring at der er mange der har smidt koder væk og som ikke har fået oprettet sig selv som administrator og fået rettet til. Derfor vil jeg bare sige kom nu i gang og få styr på det en gang for alle.

Du kan læse mere og få lavet de digitale signaturer du skal bruge her http://www.nets.eu/dk-da/Produkter/Sikkerhed/medarbejdersignatur/Pages/default.aspx?execution=e1s1

Jeg hjælper gerne så kom bare med din pc så kan vi sammen hjælpes ad hvis det driller.