Iværksættere

Godt begyndt er halv fuldendt så jeg skubber iværksætterne igang.

Da jeg startede i 2009 som iværksætter var der en masse spørgsmål som meldte sig.

Jeg har med baggrund i min egen erfaring, og den erfaring jeg har gjort sammen med de kunder jeg har lavet nogle tilbud til dig.

Iværksættermøde

Jeg vil gerne hjælpe dig igang, så du fra start kan få det overskud og den tid til at drive virksomhed, som du har brug for, så der også er tid til andet. Det kræver tid at sætte sig ind i alt så derfor vil jeg gerne tilbyde dig et Iværksættermøde ganske gratis.

Det er et møde af ca. 1-2 timer hvor du kan stille alle de spørgsmål omkring det regnskabsmæssige og det tekniske ved at oprette en virksomhed. 

Hvor får jeg CVR nr, Hvad koster det, Hvor skal jeg søge det er blot nogle af de spørgsmål jeg ofte får. 

 

Iværksætterguide

Til dem der har læst sig til en masse og egentlig helst vil selv har jeg lavet en guide der kan give dig lidt tips og ideer også.

Du kan downloade guiden her

Den er lavet målrettet enkeltmandsvirksomheder da jeg som udgangspunkt anbefaler personer der vil starte et selskab at opsøge en revisor da der gælder mange specielle regler som det er bedst at få med fra starten. Det vil spare tid og penge som iværksætter at tage fat i en revisor først som sidst.

Hvis du stadig sidder med spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig enten pr. mail info@taltanja.dk eller pr. telefon 28491328.